Afspraak maken en praktijkinformatie

Contactformulier

Voor meer informatie of voor het maken van een afspraak kunt u het (beveiligde) contactformulier hiernaast invullen. Er zal dan zo spoedig mogelijk contact met u worden opgenomen. 

Let op: Psychologiepraktijk Waterland neemt alleen kinderen en jongeren aan die woonachtig zijn in de gemeentes Waterland en Edam-Volendam.

Openingstijden

De praktijk is geopend van maandag t/m vrijdag.

Adres praktijk

Psychologiepraktijk Waterland
Leeuwetand 6
1141 KG Monnickendam

Routebeschrijving

Auto/fiets: Bij de ingang van Monnickendam vanaf de N247 direct rechts na de brug de Nieuwpoortslaan in, die doorrijden tot deze weg overgaat in de Lijnbaan. Na links het winkelcentrum rechtsaf slaan de Rielant in. Deze doorrijden met een 90 graden bocht naar links tot over een bruggetje. Daar rechtdoor, dan 90 graden rechts, 90 graden links en 90 graden links. Daar rechtdoor net na het bord Doodlopende Weg parkeren. Schuin rechts is de Leeuwetand 6, witte twee-onder-een-kap met zwarte pergola in de tuin.

Openbaar vervoer: Uitstappen bij bushalte Bernhardbrug, Monnickendam, en dan 20 minuten lopen. Of uitstappen bij halte ’t Spil (bus 315 richting Marken) en dan 10 minuten lopen via de Rielant of via het parkje Spaandersbank. Vanuit Marken is het goed mogelijk te stoppen bij halte Bereklauw en dan de Poeldijk zes minuten af te lopen. De Leeuwetand 6 is een witte twee-onder-een-kap met zwarte pergola in de tuin.

Parkeermogelijkheid

In de straat kunt u gratis parkeren.

  • Bevestig dat je geen robot bent:
    (verplicht)